Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Keisarinnan paluu

Lisätty 27.03.2015

Melkein vuoden tauon jälkeen Keisarinna palaa uutisten ja uusien kappaleiden kera.

Melkein vuosihan siinä vierähti ilman uutisia Keisarinnan leiristä. Nyt kerrottavaa onkin sitten hieman enemmän. Vuoden vaihteen jälkeen totesimme yhteisymmärryksessä, että Jennillä ei käytännössä ole mahdollista palata takaisin vahvuuteen. Pieni tyttövauva, töihin paluu sekä opiskelujen loppuun saattaminen ovat asioita jotka luonnollisesti kiilaavat harrastustoiminnan edelle. Toivomme Jennille ja koko perheelle hyvää kevään jatkoa ja voimia hektiseen elämänvaiheesen.

Keisarinnan keulille löytyi uusi henkilö Lahdesta. Kaiholan Sari treenasi Keisarinnan poikien kanssa jo loppukesästä, silloin vielä erilliseksi projektiksi suunnitellussa kokoonpanossa. Jo alkaneesta yhteistyöstä johtuen Sarin liittyminen joukkoon kävi hyvin vaivattomasti. Toivottavasti jo piankin koittaa mahdollisuus nähdä Keisarinnan uusi kokoonpano myös keikkaympäristössä.

Talven aikana on valmistunut myös uutta musiikkia! Kaikkiaan kolme uutta biisiä on julkaisuvalmiina ja ne putkahtavat kuuluville aivan pian. Kipaleista tulee versiot myös Youtubeen ja ovat näin helpommin kuunneltavissa eri ympäristössä ja eri laitteilla. Esimakua saatte kappaleesta Minun kaupunkini. Olkaahan muiden osalta kuulolla! :)